JULEVITA

Julevita staat voor waardevol leven.

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Ik ben Judith Leenders, Vitaliteitscoach en P&O-adviseur. Mijn passie is om jou weer in balans te krijgen en vol vitaliteit! Zowel privé als in je werk. Samen gaan we op weg om je doel te bereiken. 

Ik ben geboren op 15 januari 1975 in Velp (GLD) als middelste van drie meiden. Ik heb diverse studies gedaan (MAVO/ VHBO/ MBO apothekers-assistent/ schoonheidsspecialiste en HBO). Tijdens mijn studietijd (studie Personeel en Arbeid) leerde ik mijn huidige partner kennen. Inmiddels woon ik alweer 21 jaar in Ewijk met mijn partner en 3 kinderen (14, 11 en 7). Ik geniet van het dorpsleven en zet mij graag in voor activiteiten. Ik ben lid van het sintcommité en de jeugdcommissie van de carnavalsvereniging. Mijn hobby’s zijn sporten, wandelen en lezen (diverse genres).

Na mijn studie ben ik bij diverse organisaties (gemeente, zorg en onderwijs) werkzaam geweest op de P&O afdeling. Ik ben echt een mensen-mens. Tijdens mijn diverse functies merkte ik dat ik goed naar mensen kan luisteren, aanvoelen, adviseren en begeleiden. In combinatie met mijn eigen persoonlijke strubbelingen en ontwikkelingen (depressie (2000) en Burn-Out (2017)) heb ik besloten om mijn ervaringen te koppelen aan professionalisering. Ik heb geleerd wat je lichaam doet voordat het opgeeft en je in de burn-out terecht komt en ik heb mijn patronen onderzocht en aangepast. Ik heb een andere mindset gecreëerd waardoor ik flexibel kan meebewegen met het leven zoals het is.

Ik heb zelf een re-integratie en een loopbaantraject gevolgd. Mijn ervaring hiermee is dat het zeer waardevol is om te investeren in jezelf. Het heeft mij gebracht om te professionaliseren tot vitaliteitscoach. Bij Sonnevelt opleidingen heb ik de studie voor Vitaliteitscoach gedaan. Deze bestaat uit drie modules. De basismodule is Stress-en Burnout, daarnaast heb ik gekozen voor de Hormoonfactor en voor Mental coaching. Naast deze studie heb ik ook de methode van de loopbaantrechter gevolgd. Wat schuurt er in je werk en waar ligt je hart? Wat is wel mogelijk?  Het is mijn passie om jou weer in balans te krijgen en vol vitaliteit!

Hulp van een vitaliteitscoach

Ik begeleid je om vitaler in het leven te staan zodat je flexibel kunt omgaan met situaties (zowel werk als privé).Je leert patronen te (h)erkennen en te veranderen! Daardoor ga je meer innerlijke rust en balans ervaren en verbetert je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. Samen gaan we op weg en onderzoeken we de huidige situatie en gaan we werken aan de gewenste situatie. Afgestemd op jouw behoefte zet ik mijn brede expertise (stress-en burnout coach * hormoonfactor * mental coach * loopbaantrechter) in om het door jouw gewenste doel te bereiken.

Neem contact met mij op en maak, samen met mij als vitaliteitscoach, ook werk van een waardevol en vitaler leven!

Vitaliteitscoach
Wordt weer regisseur van je waardevolle leven

WORDT WEER REGISSEUR
VAN JE
WAARDEVOLLE
LEVEN

vertrouwen