JULEVITA

Loopbaancoach

‘Wat wil ik eigenlijk?’ en ‘Welke mogelijkheden zijn er voor mij op de arbeidsmarkt?’. De methode is praktisch en arbeidsmarktgericht. We gaan stap voor stap naar een realistisch loopbaanplan waarin je, de (voor jou), meest passende (nieuwe) beroepsrichting ontdekt.  We gaan uit van 5 tot 6 gesprekken van 1 tot 1,5 uur. Met twee weken tussentijd. In bijna 3 maanden tijd heb jij een loopbaanplan! 

NIEUW: Het Talentenpaspoort gebruikt je WERKelijke talent. Met deze Talentscan worden emotionele talenten (drijfveren, passies) en rationele talenten (denkstijlen) onderscheiden. U krijgt duidelijk zicht op wat u energie, plezier geeft en wat u energie, plezier kost! 

Dit zijn jouw natuurlijke eigenschappen die:
– jou energie geven op het werk
– jou uniek maken
– jouw potentieel vormen om te excelleren

In het eerste gesprek beginnen we met: je levensverhaal nalopen (stap 1). En krijg je huiswerk mee om wensberoepen te bedenken. 

In de daarop volgende gesprekken gaan we de onderstaande stappen doorlopen: 

Stap 2: wensberoepen nalopen. Daarna hebben wij beide huiswerk om kernwoorden te zoeken en in te delen en bedenken we mogelijke beroepsrichtingen.

Stap 3: in deze stap bespreken we de mogelijke beroepsrichtingen en starten we met het maken van een onderzoekplan. Huiswerk voor jou zijn de acties uit het onderzoek uitvoeren.

Stap 4: hierin bespreken we het verloop van het onderzoek en bedenken we nieuwe onderzoeksacties.

Stap 5: bespreken (voorlopige) keuze en loopbaanplan maken. 

Twijfel niet langer en neem de regie over je eigen loopbaan weer in handen. Neem nu contact met mij als loopbaancoach op.

loopbaancoach
loopbaancoach