JULEVITA

Alles dat je ziet is anders. Niets is wat het lijkt.

Je maakt je eigen wereld door de manier waarop je kijkt.

LIEF LEVEN

Welkom op mijn site!

Graag stel ik mijzelf aan je voor. Ik ben Judith Leenders. Geboren op 15 januari 1975 in Velp (GLD) als middelste van drie meiden. Tijdens mijn studietijd (studie Personeel en Arbeid) in Deventer woonde ik zelfstandig in Arnhem en leerde ik mijn huidige partner kennen die toevallig een keer ging stappen in Arnhem. Inmiddels woon ik alweer 21 jaar in Ewijk met mijn partner en 3 kinderen (14,11 en 7). Ik geniet van het dorpsleven en zet mij graag in voor activiteiten. Ik ben lid van het sintcommité en de jeugdcommissie van de carnavalsvereniging. Mijn hobby’s zijn sporten, wandelen en lezen (diverse genres).

Na mijn studie ben ik bij diverse organisaties (gemeente, zorg en onderwijs) werkzaam geweest op de P&O afdeling. Ik ben echt een mensen-mens. Tijdens mijn diverse functies merk ik dat ik goed naar mensen kan luisteren, aanvoelen, adviseren en begeleiden. In combinatie met mijn eigen persoonlijke strubbelingen en ontwikkelingen (depressie (2000) en Burn-Out (2017)) heb ik besloten om mijn ervaringen te koppelen aan professionalisering. Bij Sonnevelt opleidingen heb ik de studie
voor Vitaliteitscoach gedaan. Deze bestaat uit drie modules. De basis is Stress-en Burnout, daarnaast heb ik gekozen voor de hormoonfactor en voor mental coaching. In al mijn gesprekken maak ik een combinatie van deze drie modules. Naast deze studie heb ik ook de methode van de loopbaantrechter gevolgd. Wat schuurt er in je werk en waar ligt je hart? Wat is wel mogelijk?
Mijn passie is namelijk om jou weer in balans te krijgen en vol vitaliteit zowel prive als in je werk.
Samen gaan we op weg om je doel te bereiken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!